stem logo new

Leerkrachten VTI in Noorwegen

Nieuws uit Arendal - Vanmorgen vergadering op school en wat uitleg over de Noorse projecten. Daarna op stap met leerkracht Henk. Enkele projecten bezocht. Na het middagmaal hebben we een houtzagerij bezocht. Dan het bezoek aan een waterkrachtcentrale.

 

5BSO bezoekt Brussel

Vrijdag 14 maart trok het 5de jaar BSO richting Brussel. In het kader van het thema ‘Media’ brachten ze er in de voormiddag een bezoek aan onze openbare omroep. Tijdens een geleide rondleiding kregen de leerlingen een beeld van hoe televisie tot stand komt.

Tweede plaats zwemestafette

Op 26 februari vond er een zwemestafette plaats tussen de Veurnse scholen.

Bjarne Peeren (6ET) naar finale Elektro Challenge

Bjarne Peeren (6ET) heeft zich geplaatst voor de finale van Elektro Challenge WATT's Up voor elektrofans, een jaarlijkse wedstrijd voor "elektrotechnische talenten" die zal plaatsvinden op 29 april.

Afdeling auto bezoekt VDL Bus te Roeselare

Op 11 maart trok de voltallige afdeling auto naar busbouwer VDL te Roeselare om de geboorte van een autobus van dichtbij mee te maken.

Na een algemene inleiding wisten we dat het bedrijf in 1881 als "Carrosserie Jonckheere" van start ging, er aanvankelijk koetsen en daarna autokoetswerken gemaakt werden om tenslotte voertuigen om te bouwen tot bussen voor publiek transport.

100-dagenviering

Met de 100-dagenviering op vrijdag 14 februari is het aftellen voor onze zesde en zevende jaren officieel begonnen! Elke klas kon die dag haar eigen activiteiten kiezen .

Comeniusproject brengt VTI'ers naar Italië

Rome / Sora - Van 3 tot en met 10 mei verblijven 8 leerlingen van 6IW, directeur dhr Dorme en de leerkrachten mevr. Hoornaert en dhr. Robyn in Italië om er met medeleerlingen en collega's uit Arendal (Noorwegen) en Sora (Italië) verder te werken aan het gezamenlijke project Active@livinggreen.